Legyenek elővigyázatosak, de ne feljetsenek el örülni 😷🙂 Mindig itt vagyunk az önök számára, számítson velünk! További információk

12 HÓNAP AZ ÁRU VISSZAKÜLDÉSÉRE

12 hónapos határidőt nyújtunk az áru visszaküldésére, illetve cseréjére. Ezen határidő minden olyan vásárlónk számára értendő, aki a karórát vagy az ékszert ajándéknak vásárolta. Abban az esetben, ha a visszaküldött áru megfelel a követelményeknek, 12 hónapos határidőn belül visszautaljuk Önnek a pénzt, vagy kicseréljük a terméket. 

A visszaküldésre, illetve a 12 hónapos határidőben cserére szánt áru nem lehet használt, illetve viselt, nem látszódhatnak rajta az elhasználódás jelei és tartalmaznia kell az összes tartozékot, amely az áruval együtt volt kézbesítve (doboz, jótállási jegy, stb.).

Abban az esetben, ha a visszaküldött termék nem felel meg a termék visszaküldésének szabályzatában leírt feltételeknek, fenntartjuk a jogot a kérelem elutasítására!

Cím az áru visszaküldésére/cseréjére:
proKarorak.hu
2500 Esztergom
Simor J. u. 69

Az áru visszaküldésére vagy cseréjére vonatkozó teljes üzleti feltételeket a VISSZAKÜLDÉS ÉS CSERE részben vagy az ÜZLETI FELTÉTELEK részben találja meg.