Inaktív

Ez a termék jelenleg nem elérhető. Érdeklődés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a(z) info@prokarorak.hu e-mail címen vagy a kapcsolatfelvételi űrlap segítségével. Ellenőrizni fogjuk a termék elérhetőségét és kapcsolatba lépünk Önnel.

Érdekelheti önt:

Alaptulajdonságok

Márka EMPORIO ARMANI
Kollekció SMARTWATCHES
Modell ART5017
Szín fekete
Táplálás USB
Vízálloság 30M/3ATM
Rendeltetés férfi
Típus digitális

Szíj

Anyag műanyag
Csatolás típusa standard felcsatolás
Méret 16,5-22 cm
Szíj szélessége 20-18 mm

Tok

Tok színe fekete árnyalat
Anyag nemesacél
Átmérő 43 mm
Vastagság 12 mm
Forma kerek

Csomagolás

  • eredeti EMPORIO ARMANI csomagolás
  • hivatalos garancia
  • ingyenes tisztítókendő

Funkciók

Riasztó/ébresztő, Automatikus időzóna, Custom goal tracking, Google Pay, Kapacitív érintőkijelző, LED megvilágítás, Mikrofon, Aktivitás monitor, Music Control, Music Storage, Nem osztott GPS, Értesítések, A számlap dizájnjának testreszabása, Gyors USB töltés, Szívműködés figyelése, Okos órák/smart órák, Stopper
Funkciók részletes leírása

Miért érdemes a proKarórák.hu-n vásárolni?

  • Csak eredeti órák, ékszerek, szemüvegek és kiegészítők
  • Gyors kiszállítás 24 órán belül
  • Az órák, ékszerek, szemüvegek és kiegészítők többsége raktári készleten van
  • Ingyenes óraszíj igazítás
  • 10 éves tapasztalat
  • VIP szerviz
  • Meghosszabbított garancia

Funkciók részletes leírása

Óratok anyaga: nemesacél

A 316L nemesacél (Stainless steel) nagyon ellenálló anyag, amelyet gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény (nem hajlik és nem is törik), megtartja színét (nem reagál a testnedvekkel, ezért semmilyen fémdarabka nem szívódik fel a bőrbe és a testbe), és korrózió elleni bevonattal rendelkezik (ellenáll az oxidációnak és a korróziónak. Ezen felül ellenáll az édes és a sós víznek is.).

Táplálás: USB

A karóra akkumulátora USB konnektoros kábelen keresztül töltődik. Az energiaforrás lehet hálózati töltő, notebook, vagy power bank is.

Óraszíj anyaga: műanyag

Leggyakrabban kaucsukból, gyantából vagy szilikonból. Ezt a típusú óraszíjat magas rugalmasság jellemzi, antiallergikus, vízálló, és nem szívja magába az izzadságot. Nem hűt, és nagyon jól alkalmazkodik a csukló formájához.

Riasztó/ébresztő

Az óra ébresztővel van ellátva, amelyet különböző időpontokra lehet beállítani. Az aktiválásánál az ébresztő hanggal jelez.

Automatikus időzóna

Az idő nyomon követése igényes munka, amelyet bízza inkább az alkalmazásra. Mindig a pontos helyi időt fogja mutatni, függetlenül attól, hány időzónát lépett át.

Custom goal tracking

Határozzon meg bármilyen célt (rendszeres folyadékpótlás, torna, stb.) és kövesse, hogyan közeledik hozzá.

Google Pay

A Google LLC innovatív fizetési módja. Az áru vagy a szolgáltatások kifizetéséhez nincs szüksége se pénztárcára se bankkártyára, elég egy karóra és ezen szolgáltatás támogatása az ön bankjának részéről.

Kapacitív érintőkijelző

Vezérelje a karóráját úgy, mint az okostelefonját. Görgessen a menüben és írjon üzeneteket az ujjhegyével.

LED megvilágítás

Használja a karóra kijelzőjét szükség esetén elemlámpaként kis helyiségek megvilágításához.

Mikrofon

Vezérelje a karórát hangutasításokkal a beépített mikrofon segítségével.

Aktivitás monitor

Legyen áttekintése az aktivitásáról és szerezzen azonnali betekintést a megtett lépésekről, a távolságról és az elégetett kalóriákról.

Music Control

A karórával bármikor és bárhol azonnal hozzáférhet a kedvenc zenéjéhez. Nyomja meg a lejátszás gombot és merüljön el a gondolatait, az érzéseit és a tevékenységét befolyásoló tónusokba.

Music Storage

A zenegyűjteményét és zenés alkalmazásait mindig magával hordhatja a 4 GB méretű tárhelynek köszönhetően.

Nem osztott GPS

Engedje magát navigálni és számolja a hátralévő távolságot a céljához a beépített GPS chip segítségével.

Értesítések

Az okos karóra képes hangjelzéssel figyelmeztetni önt a beérkező üzenetre vagy eseményre. A figyelmeztetések beállíthatóak szociális hálózatokra, SMS-re, e-mail-re, alkalmazásokra, naptárra és az ébresztésre.

A számlap dizájnjának testreszabása

Egyszerűen és gyorsan változtassa meg a számlap külsejét. A lehetőségek gyakorlatilag korlátlanok és csak önön múlik, hogy a kedvenc fényképét vagy egy luxus karóra számlapjának dizájnját használja fel.

Gyors USB töltés

A karóráját szinte mindenhol fel tudja tölteni, ráadásul extrém gyorsan. A mágneses konnektorral ellátott USB töltő a li-ion akkumulátort nem egész egy óra alatt a kapacitásának 80 %-ára tölti fel.

Szívműködés figyelése

A karórája lehet a személyi edzője. Minden aktivitása vagy edzése közben automatikusan méri a szívműködését.

Okos órák/smart órák

Az órát bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoztatja az Android és iOS rendszereken futó berendezésekhez.

Stopper

A stopper lehetővé teszi az időszakaszok mérését.

Vízálloság: 30M/3ATM

A 30M/3ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák a vízzel való véletlenszerű érintkezésre alkalmasak (autómosás, eső). A 30M/3ATM az ISO 2281 által szabványosított vízállóssági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is.

Csatolás típusa: standard felcsatolás

A felcsatolás legelterjedtebb formája, amely főleg a bőr-, és a szilikon szíjaknál használatos. A csatot egyszerűen becsatolja a szükség szerinti lyukba.

Termékértékelés

Még nincs értékelés.

Kérdés a termékhez

Még nincsenek kérdések.

A vásárló a fogyasztó és a vállalkozás közötti részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) sz. Kormányrendelet alapján, 14 napon belül a termék átvételétől számítva, indoklás nélkül jogosult elállni a vásárlástól.

Ez viszont nem minden! A proKarórák.hu-n a megvásárolt terméket a megvásárlásától számítva egészen 12 hónapig küldheti vissza. A 12 hónapos határidőben való visszaküldésre ugyanolyan feltélek érvényesek, mint a 14 napos határidőnél.*

*A visszaküldés és a csere pontos feltételeit a Megrendelés törlése és az áru visszaküldése szekcióban találja.