Karórák • Óra Webshop /  Jótállás és szavatosság

Jótállás és szavatosság

Jótállás és szavatosság

Jótállási idő

A proKarórák.hu üzemeltetője a webáruházban vásárolt összes termékre 24 hónapos jótállást ad. CITIZEN karórák esetében a jótállás 60 hónap. A jótállási határidő a fogyasztó részére történő átadás napjával kezdődik.

Jótállási igény

Jótállási igényét tudassa velünk a proKarórák.hu email címen. Mihamarébb válaszolunk a jótállási igénye menetéről. A jótállási igényről azonnal határozunk, bonyolultabb esetekben 3 munkanapon belül. Megindokolt esetekben az árut az adott márka hivatalos szervizébe küldjük. Törekszünk arra, hogy a javítást, illetve cserét minél gyorsabban elvégezzük, legkésőbb 30 napon belül az áru átvételétől számítva. Ha 30 napon belül nem tudjuk teljesíteni a reklamációt , vásárlónak joga van elállni a vásárlástól és kérni a pénz visszaküldését vagy cserét egy másik termékre.

Az árut postai úton, ajálnott levél, illetve csomag formájában küldje, ne futárszolgálottal! Az árut ne küldje utánvétellel!

A jótállási igényét a jótállási jeggyel és kísérő levéllel küldje, melyben leírja a hibát, megrendelés számát és elérhetőségét.

A jótállási igénye eredményéről szóló nyilatkozatot mellékeljük a visszaküldött szállítmányban. Bonyolultabb esetekben személyen értesítjük telefonon és felkínáljuk az Ön részére a lehető legmegfelelőbb megoldást.

Garancia

A karórát védje meg : ütéstől, eséstől, rezgésektől, hirtelen hőmérséklet változásoktól, kémiai anyagoktól, mágnestől, víztől abban az esetben, ha nem vízállóként van jelölve.

Garancia nem vonatkozik a mindennapi használatból adódó kopásra, elhasználódásra. Az első használat előtt a vásárló köteles elolvasni a használati utasítást és a jótállási feltételeket. A garancia nem vonatkozik a szakszerűtlen használatból adódó hibákra.

Cím a reklamációk küldésére:
proKarórák.hu
2500 Esztergom
Simor J. utca 69
info@prokarorak.hu
06 31 314 3400