Karórák • Óra Webshop /  Megrendelés törlése és az áru visszaküldése

Megrendelés törlése és az áru visszaküldése

PDF súbory na stiahnutie Letöltések:  1-es számú melléklet - Nyomtatvány az áru visszaküldéséhez     |      2-es számú melléklet - Nyomtatvány az áru cseréjére  Megrendelés törlése és az áru visszaküldése

A vevő a megrendelést legkésőbb az áru feladásáig törölheti, mégpedig e-mailben, az info@prokarorak.hu címen, vagy telefonon a +36 31 314 3400 telefonszámon. A megrendelés törléséhez szükséges megadni a megrendelő nevét és a megrendelés számát.

Ha az áru nincs a raktáron, és a kereskedő nem tudja bebiztosítani az elküldését a vásárlási feltételekben megadott időben, vagy ha nem tudja bebiztosítani olyan árban, amely a proKarórak.hu weboldalon van feltüntetve, a vevő jogosult törölni megrendelését, ha az eladóval nem egyeznek meg másképpen.

Ha a vevő már kifizette a törölt rendelést, vagy annak egy részét, ez az összeg a rendelés törlésétől számított 7 napon belül,banki átutalás útján, visszafizetésre kerül a vevő által megadott bankszámlaszámra.

Vásárló a termék átvételének napját követő naptól számítva, a fogyasztó és a vállalkozás közötti részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) sz. Kormányrendelet alapján, 14 napon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ezen felül, a törvényi határidő meghosszabbításával lehetőséget adunk a termék visszaküldésére, egészen 12 hónapig (ugyanolyan feltételek mellett, mint a törvényes 14 napos határidőnél). A vásárló jogosult ezen időn belül a termék átvétele után kicsomagolni azt, kipróbálni úgy, mintha hagyományos boltban vásárolta volna, mégpedig olyan mértékben, amelyből meg tudja állapítani az áru működését és jellegét. Vásárló felel az áru bármilyen értékcsökkenéséért.

Ha a megrendelt terméket vissza szeretné küldeni, tegye ezt meg az előző bekezdésben meghatározott határidőn belül, mégpedig úgy, hogy a terméket eredeti csomagolásban, minden tartozékával együtt, postai úton (NEM FUTÁRSZOLGÁLATTAL) ajánlott levél, illetve csomag formájában visszaküldi a címünkre. Csomagolja hozzá a számla másolatát és csatolja hozzá a kitöltött 1-es számú melléklet - Nyomtatvány az áru visszaküldéséhez nyomtatványt, amelyben feltünteti a bankszámlaszámot is, ahova a termék árát vissza tudjuk utalni.

A futárszolgálatok által küldött csomagokat nem áll módunkban átvenni! Utánvétellel küldött csomagokat nem veszünk át!

Pénzvisszafizetés 15 napon belül történik meg arra a bankszámlaszámra, mely a kísérő levélben meg volt adva.

Abban az esetben, hogy a vevő él az elállási jogával, és az eladónak olyan árut küld vissza, mely használt, vagy sérült volt, vagy hiányzik valamelyik tartozéka, az eladó csak olyan árat fizet vissza, mely csökkentve van az áru értékének 1 %-ával minden nap használatért, és a javítás költségével, mely szükséges volt ahhoz, hogy az áru visszakerüljön eredeti állapotába.

A proKarorak.hu webáruházban 12 hónapos határidő áll rendelkezésre az áru cseréjére. Ez a határidő minden olyan vásárlóra vonatkozik, aki a karórát vagy ékszert ajándékként vásárolta. Abban az esetben, ha a termék nem felelt meg az elvárásoknak, 12 hónapos határidőn belül becseréljük egy másik termékre. A csereterméknek nem lehet alacsonyabb értéke, mint az eredetileg vásárolt terméké volt.

A 12 hónapos határidőben cserére szánt terméket eredeti állapotban kell visszaküldeni, nem lehet használt, és nem mutathatja az elhasználódás jeleit. Ha a megrendelt árut ki szeretné cserélni, tegye ezt meg az előző bekezdésben meghatározott határidőn belül, mégpedig úgy, hogy a terméket eredeti csomagolásban, minden tartozékával együtt, postai úton (NEM FUTÁRSZOLGÁLATTAL) ajánlott levél, illetve csomag formájában visszaküldi címünkre. Csomagolja hozzá a számla másolatát és csatolja hozzá a kitöltöt 2-es számú melléklet - Nyomtatvány az áru cseréjére nyomtatványt, melyben feltünteti az újonnan kiválasztott terméket.

Cím az áru visszaküldésére :
proKarórák.hu
2500 Esztergom
Simor J. utca 69