Mit tanított nekünk a korona? Legyünk elővigyázatosak, de ne felejtsünk el örülni

ČO NÁM UKÁZALA KORONA? BUĎME OPATRNÍ, ALE NEZABÚDAJME SA TEŠIŤ

Furcsa időket élünk. Még pár nappal ezelőtt Európa csak egy hely volt a Földön, amely nem ismert korlátokat. Nem léteztek határok, az utazás sosem volt olcsóbb és a problémákat – ha egyáltalán léteztek – könnyedén csak kihívásnak neveztük. A mi webáruházunk is hasonló volt. Állandóan újabb és újabb piacok nyíltak előttünk, a vásárlóink családja szépen gyarapodott, és csak nehezen jut eszünkbe egy olyan ötlet nélküli nap, amely az üzletünket még egy lépéssel előrébb ne vitte volna.

Mennyivel könnyebb lenne mindenkinek, ha nem ismernénk a koronát... Hisz tudják, a régi szép időkre mindig jó visszaemlékezni, de élni a mának kell, mert éppen ma állnak előttünk a kihívások - azok a valódiak.

COVID-19 És a mi intézkedéseink

Az nagyszerű, és ennek, nem csak, mint üzletemberek, örülünk őszintén, hogy az eltakart arcok idején nem lankadt az emberek szép és minőségi termékek iránti vágya. És számunkra éppen ezért az első számú kihívás – hogy képesek legyünk most is teljesíteni a vágyaikat, amikor a lakhely elhagyása nem mindenkinek teljesen magától értetődő.

Örülünk, hogy a beszállítóink, akik nélkül ez valóban nem volna lehetséges, teljes gőzzel dolgoznak, és nekik köszönhetően beszerezhetjük az aktuális kollekciókat. Ami szinte hihetetlen, az áruk szállítási ideje gyakorlatilag változatlan. A készletünkön lévő több, mint 4000, azonnali szállításra váró termék és a rendelkezésre álló további 7000, az ő érdemük is.

Természetesen, amíg az órák, napszemüvegek vagy ékszerek eljutnak az ön otthonába, több kézen is keresztülmennek, amelyért felelősséget kell vállalnunk. Biztosítani szeretnénk önöket arról, hogy cégünk intézkedései szigorúak, és megteszünk mindent az ön és a mi biztonságunk érdekében is. Büszkén és következetesen, védőmaszkban, kesztyűben dolgozunk, és a fertőtlenítést nagyon komolyan vesszünk, annak ellenére, hogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint a koronavírus élettelen tárgyakon való túlélési képessége sokkal alacsonyabb, mint az olyan felületeken, amelyek megfelelnek a reprodukciós ciklusának. Mottónk: Fő a biztonság!  

Ha már az intézkedéseket említem, nem mellőzhetem azokat, akiket büszkén a cégünk lelkének nevezünk – a kolléganőinket, kollégáinkat és a külső munkatársainkat. Tisztában vagyunk azzal, mennyire fontosak és milyen erőfeszítéssel dolgoznak ezekben a napokban. Nagyon köszönöm nekik. Egyúttal ígéretemet adom, hogy ebben az időleges megszorító üzemmódban, amelyet jelenleg, akarva-akaratlanul, de el kell fogadnunk, ők lesznek az utolsók, akik elszenvedhetik a következményeit.

Szállítmányt vár? Felelősségteljesen készüljön

Bár a WHO autoritás, amelyben feltétel nélkül megbízunk, nem árt még többet tenni. Amennyiben az lehetséges, az utánvét helyett a bankkártyás fizetést ajánljuk előnyben részesíteni. Ezzel segít önmaga, de azon személy megóvásában is, amelytől a szállítmányt átveszi. Amennyiben az átvételi nyomtatvány aláírása saját tollal történik a kezén kesztyűt visel és az arcán védőmaszkot, a csomag tarmalmából fakadó örömnek már semmi sem fog az útjában állni. Nos, mit gondol, nem éri meg?

Mivel a koronavírus mégiscsak kihatással van az életünkre és befolyással van bizonyos folyamatokra, kérjük türelmét, amennyiben megrendelése egy picit késne. Számunkra minden megelőző lépés fontos és a szállító cégek teljes mértékben élvezik támogatásunkat ezek alkalmazásában.

További fontos tudnivalók a webáruházunkban való vásárlásról:

  • a jelenlegi helyzet nincs kihatással a szolgáltatásaink minőségére. Ne feledje, mindig itt vagyunk az Ön számára.
  • a megrendeléseket az eddig is szokásos módon fogadjuk és intézzük. Az expressz kézbesítés is a rendelkezésére áll.
  • fizetési módként a bankkártyával, illetve a banki utalással való lehetőséget ajánljuk
  • kérjük türelmét, amennyiben megrendelése egy picit késne
  • a nem használt termék cseréjére, továbbra is 12 hónap áll rendelkezésére
  • a teljes árú (nem akciós) termékekhez továbbra is ingyenesen jár a VIP szerviz és a Meghosszabbított garancia
  • kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal az info@prokarorak.hu e-mail címen, ill. a 06 31 314 3400 telefonszámon


Köszönjük, hogy nálunk vásárol.

Juraj Bednár, CEO proKarorórák.hu