Karórák • Óra Webshop /  MIÉRT PROKARÓRÁK.HU?

MIÉRT PROKARÓRÁK.HU?

ProKarórák.hu az összes kínálatban lévő márka hivatalos forgalmazója. Kínálatunkban több mint 50 világmárka található. A karórák többsége raktár készletünkben van és a megrendeléseket a beérkezésük napján szállítjuk ki (15.00 óráig ) és a következő munkanapon kézbesítjük.

ProKarórák.hu – nál képzett munkatársak dolgoznak, melyek készen vannak felelni bármilyen kérdésre és segíteni a választásnál. ProKarórák.hu – n vásárolhat az otthona kényelméből, hét bármelyik napján és a rendelése folyamatáról folyamatosan értesítjük Önt.


Áru csak a hivatalos forgalmazóktól

A proKarórák.hu  egész árukínálata csak az adott márka hivatalos forgalmazójától származik. Az árut nem vásároljuk a másodlagos külföldi forrásokból. Ezért mindig biztos lehet abban, hogy ha bármilyen gondja van a nálunk vásárolt áruval, ezt ügyesen orvosolni tudjuk. Az egész árukészletre 24 hónapos garanciát vállalunk ( CITIZEN órákra ez egészen 60 hónap! )

Az összes rendelés a mi raktárunkból van kiszállítva

Az összes rendelést a mi raktárunkból szállítjuk ki. A rendeléseket semmilyen dropship rendszeren keresztül nem szállítjuk ki sem a gyártótól sem a szállítótól.

Az órák többsége egyenesen a raktárunkon van

Az órák, melyek a „raktáron“ szóval vannak jelölve egyenesen a raktárunkon vannak. Semmilyen esetben nem használunk olyan jelöléseket, mint : „raktáron a külső raktárban“, „raktáron a szállítónál“ és hasonlók.


Gyors szállítás másnapra

Órákat és ékszereket, melyek „raktáron” szóval vannak jelölve még a megrendelés beérkezése napján szállítjuk ( 15.00 óráig ) gyors kézbesítéssel másnapra ( GLS futár szolgálat által ).

12 hónapos határidő az áru visszaküldésére vagy cseréjére

Vevőnek a a fogyasztó és a vállalkozás közötti részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) sz. Kormányrendelet alapján joga van indoklás nélkül elállni a vásárlástól, mégpedig 14 napon belül az áru átvételétől számítva. Ez viszont nem minden! A proKarorak.hu-n a nem használt, összes tartozékával rendelkező árut a vásárlástól számított 12 hónapon belül küldheti vissza vagy cserélheti be.

Ingyenes csat hossz alakítás

INGYENES csat hossz alakítás szolgáltatást nyújtunk . Elég ha megjegyzésbe a megrendelésben feltünteti a csukló kerületét, vagy egyszerűen a méretet, melyre szeretné a csatot átalakítani.


Csomagolás

Az összes terméket egyes gyártók eredeti csomagolásában szállítjuk. Ezek leggyakrabban dobozok, néhány ékszernél ezek ajándék táskák lehetnek.

Az áru eredetisége

A kínálatunkban lévő összes áru 100 % - ban eredeti. Nem árulunk semmilyen másolatokat vagy használt árut. Az összes árut csak a az adott márkák hivatalos forgalmazóitól vásároljuk.

Professzionális személyzet

Bármilyen kérdés esetében lépjen velünk kapcsolatba. A mi képzett munkatársaink mindig megpróbálnak segíteni Önnek az összes kérdésben.


Ingyenes VIP szerviz

A szavatosság keretein felül ingyen tesz szert: Mechanikus sérülés javítására, elemcserére, nyomás vizsgálatra, karkötő/szíj igazításra. Feltételek teljes szövege: VIP szerviz

Meghosszabbított jótállás

29.990 Ft feletti értékű óravásárlás esetén automatikusan 12 hónappal meghosszabbított jótállásra tesz szert a törvényi 24 hónapos jótállás lejárta után. Több információ: Meghosszabbított jótállásHasonló cikkek

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Önök hivatalos forgalmazók ? Mi az általunk összes kínált márka hivatalos forgalmazói vagyunk. Ezért biztosak lehetnek benne, hogy a karórák 100 (olvas tovább)