27.600 Ft
Kézbesítés időpontja: csütörtök 2020.07.09 RÉSZLETEK
MÉRET

12 hónapos határidőt nyújtunk az áru visszaküldésére, illetve cseréjére. Ezen határidő minden olyan vásárlónk számára értendő, aki a karórát vagy az ékszert ajándéknak vásárolta. Abban az esetben, ha a megvásárolt áru nem felel meg az elvárásoknak, 12 hónapos határidőn belül visszautaljuk Önnek a pénzt, vagy kicseréljük a terméket.
Többet szeretnék tudni: 12 hónapon belüli termék-visszaküldés feltételei

Jobb árat talált? Készítünk ajánlatot

Alaptulajdonságok

Márka R2
Modell AT063Q
Tulajdonságok CE tanúsítvány / UV 400 / RX - ABLE / Sportszemüvegek / Fotokromatikus szűrő / Impact Protection / AntiSlip / Pro Optic / Ventilation
Rendeltetés uniszex
Szemüveg típusa napszemüveg
Súly 11 g

Keret

Keret típusa félkeretes
Anyag TR90
Keret színe kék
Hídszélesség 15 mm
Szemüvegszár hossza 120 mm
Keret formája Pillow

Lencse

Szűrő kategória 0 / 1 / 2 / 3
Lencse színe szürke
Lencse szélessége 77 mm

Csomagolás

 • eredeti R2 csomagolás
 • hivatalos garancia
 • ingyenes tisztítókendő

Miért érdemes a proKarórák.hu-n vásárolni?

 • Csak eredeti órák, ékszerek, szemüvegek és kiegészítők
 • Gyors kiszállítás 24 órán belül
 • Az órák, ékszerek, szemüvegek és kiegészítők többsége raktári készleten van
 • Ingyenes óraszíj igazítás
 • 10 éves tapasztalat
 • VIP szerviz
 • Meghosszabbított garancia

Paraméterek

CE tanúsítvány

A CE jelöléssel ellátott szemüvegek megfelelnek az európai minőségi követelményeknek az UV szűrőre, a napsugárzás áteresztőképességre, az optikai pontosságra, a keret szerkezetre és az antiallergén anyag felhasználására. Az ilyen szemüveg megfelel a 89/686/EGK európai irányelvnek és az MSZ EN ISO 12312-1 szabványnak.

UV 400

Az UV400 jelölés azt a szűrőt jelöli, amely 100 %-os UV-sugárzás elleni védelmet nyújt. Az UV400 védőszűrővel ellátott lencsék megvédik a szemét az UVA, UVC és UVB sugárzástól. Az UV szűrő a szemüveglencse anyagában található és teljesen független a színezés mértékétől.

RX - ABLE

Az RX – ABLE jelölésű szemüvegkeretek lehetővé teszik a szemorvos által előírt dioptriás lencse behelyezését.

Sportszemüvegek

Bizonyos sportoknál a szemüveg elengedhetetlen kellék. A sportszemüvegre a lekerekített forma, az alacsony súly a jellemző és tökéletes védelmet nyújt a szél, por, víz és más kültéri kellemetlenség ellen.

Fotokromatikus szűrő

A lencsék egyedülálló kémiai tulajdonsága képes automatikusan kivilágosítani/besötétíteni a lencsét a környezetnek megfelelően. Ez a modern technológia lehetővé teszi a szemüveg univerzális felhasználását gyakorlatilag minden fényviszonynál, ahol minden esetben biztosítja a tökéletes látást.

Impact Protection

A szinte törhetetlen lencsék anyaga biztosítja a szemek nagyobb biztonságát.

AntiSlip

A csúszásgátló szemüvegszár és orrnyereg meggátolják, hogy a szemüveg leessen az arcáról.

Pro Optic

Lehetséges dioptriás betétet vásárolni hozzá.

Ventilation

A szellőzés lehetővé teszi a levegő áramlását, amely meggátolja a lencsék párásodását.

Szűrő kategória: 0

Színtiszta vagy finoman színezett lencsék (a látható sugárzás 80 – 100 %-át eresztik át). Divat kiegészítőként vagy szél-, por-, illetve szennyeződéselleni védelemként használható.

Szűrő kategória: 1

Világos színű lencsék (a látható sugárzás 43 – 80 %-át eresztik át). Gyengébb napsütésnél, vagy mint por- és szélelleni védelem alkalmas.

Szűrő kategória: 2

Közepesen színezett lencsék (a látható sugárzás 18 – 43 %-át eresztik át). A szemüveg általános használathoz ajánlott, derült, erős napsütés nélküli napokon. Nagyon jó szolgálatot nyújt autóvezetés közben is, a napos és árnyékos helyek gyakori váltakozásánál.

Szűrő kategória: 3

Sötét színű lencsék (a látható sugárzás 8 – 18 %-át eresztik át). Magas védelem a napsugárzás ellen. A legjellemzőbb napfaktor, általános használathoz, intenzív napsütésnél.

Milyen az ön szemüvegmérete? Bár az M-es méret szinte univerzális és a legnagyobb valószínűséggel az ön számára is nagyszerű választás, amennyiben azt szeretné, hogy a szemüveg tényleg tökéletesen illeszkedjen, kövesse az utasításunkat. Elég lesz hozzá egy egyszerű bank- vagy hitelkártya.

 • standard
 • Szemüvegszár hossza
  120 mm
 • , Lencse szélessége
  standard 77 mm
 • Hídszélesség
  15 mm
 • bankkártya
  (86 × 54 mm)

Termékértékelés

Még nincs értékelés.

Kérdés a termékhez

Még nincsenek kérdések.

A vásárló a fogyasztó és a vállalkozás közötti részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) sz. Kormányrendelet alapján, 14 napon belül a termék átvételétől számítva, indoklás nélkül jogosult elállni a vásárlástól.

Ez viszont nem minden! A proKarórák.hu-n a megvásárolt terméket a megvásárlásától számítva egészen 12 hónapig küldheti vissza. A 12 hónapos határidőben való visszaküldésre ugyanolyan feltélek érvényesek, mint a 14 napos határidőnél.*

*A visszaküldés és a csere pontos feltételeit a Megrendelés törlése és az áru visszaküldése szekcióban találja.